Judith Verbeek

Judith Verbeek

Mijn naam is Judith en ik ben werkzaam als manueel fysiotherapeut. In 2012 ben ik gestart met Smart Moving: Pilates trainingen voor de Bilt en Bilthoven.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik direct daarna gestart met de opleiding tot manueel therapeut, een vierjarige specialistenopleiding voor de wervelkolom.

In 2003 werd mijn interesse gewekt door de snelle opkomst van Pilates en na een aantal lessen zag ik een veelbelovende combinatie van Manuele Therapie en de Stabiliteitstrainingen volgens de Pilates methode.

In 2005 deed ik in Kopenhagen mijn STOTT PILATES® Matwork opleiding en behaalde mijn examen met lof. Ik gaf mijn Pilates trainingen de laatste jaren in verschillende fysiotherapie praktijken.

In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan persoonlijke verschillen en behoeften. Mijn trainingen zijn dan ook zeer geschikt bij het hebben van (sport)blessures. Mijn passie ligt erbij om jou gezond in beweging te laten zijn.

Over Smart Moving

Pilates stretch

Smart Moving is ontstaan vanuit de passie van Judith om mensen te laten kennismaken en te trainen middels de methode Pilates, waarbij intelligent bewegen een belangrijk aspect is. Intelligent of ‘slim’ bewegen omdat je het lichaam oefent in datgene waarvoor en zoals het gebouwd is.

Lees verder